CREO
CREO

PTC Creo Parametric е мащабируемо, оперативно съвместимо параметрично решение за максимално увеличение на иновациите, подобряване на качеството на 3D конструирането на продуктите и предоставяне на по-добро съотношение „време-стойност“. Софтуерът ви помага бързо да предоставите най-точните цифрови модели с най-високото качество. В допълнение към това, цифровите модели с висока прецизност имат пълна асоциативност, така че промените в продукта, направени където и да е, актуализират резултатите навсякъде. Това най-важното, за да се постигне доверие в цифровия продукт, необходимо преди инвестиране на значителни капитали в доставката на материали, производствените възможности и обема на производството. С богата библиотека от CAD, CAM, и CAE разширения PTC Creo Parametric има способността да се развива, така, както се трябва да се развиват вашият бизнес и разработка на продукти.

Какво включва 3Д/2Д моделиера Creo Essentials:

От 01.януари 2019 г. Creo се предлага в следните пакетни предложения:

Creo Design Essentials - това е фундаменталната част на Creo, включваща 3Д моделиера Creo Essentials и редица от допълнителните модули. В следващите пакети различното е увеличеният набор от допълнителни модули.

Creo Design Advanced

Creo Design Advanced Plus

Какво ново в Creo Essentials 5.0:

 Creo 5.0 Mold Machining Extension:

 
 

 Creo 5.0 Flow Analysis:

Creo 5.0 Additive Manufacturing:

 

CAD

PTC Creo модули за конструиране

CAM

PTC Creo модули за производство

CAE

PTC Creo модули за инженерни анализи

PTC Creo пакетни предложения

PTC Creo пакетни предложения

Купете два лиценза Creo или Mathcad и вземете трети безплатно!

Стартира PTC кампания за популяризиране на новите Creo пакети (и Mathcad), която ще бъде активна от сега то 29-ти март 2019 г.: купете два лиценза на Creo пакет и/или два Mathcad-а и вземете трети безплатно!